3 Aralık 2010 Cuma

O tekrardan benimle


Abim kendine geldi. Makineden çıkardılar, artık kendi solunum yapıyor. Babam yanına girip konuştu. O şimdilik konuşamıyor ama elleriyle anlatabiliyor. Kameradan gördük birbirimizi, el salladı, öpücük gönderdi. Bu bile o kadar mucizevi bişey ki bizim için. Doktorlar nerdeyse hiç ihtimal vermiyolardı. Çok ümitsiz konuşmuşlardı. Onlar bile şaşkın. Şimdilik çok iyi umarım bundan sonra da öyle olur. Bunu atlattık ama önümüzde bizi bekleyen daha bi yığın olay var. Savcılıkla, polisle, abimin iyileşmesiyle uğraşıcaz. İnşallah hepsi engelsiz hallolur. Abim kendine geldi ya, buna da şükür.

14 yorum:

  1. !!!CANIM!!!!HADİ GEÇMİŞ,GİTMİŞ OLSUN..ALLAH ŞİFASINIA VERSİN SİZE BAĞIŞLASIN ::)))))))))

    Adına mutlu oldum..:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol canım benim.. İnşallah daha iyi olcak. Sağol güzel dileklerin için :)))

    YanıtlaSil
  3. çok sevindim gerçekten.umarım hiç bir engelle karşılaşmazsınız :)

    YanıtlaSil
  4. Sahi bu gün ÖZEL İNSANLAR İÇİN UĞRAŞAN GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARIN VE AİLENİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖPÜYORUM..HARİKA YÜREKLİ KARDEŞ;))

    YanıtlaSil
  5. O kadar mutlu oldum ki şuan..Ben 2 hafta önce dayımı kaybettim..Yoğun bakımda abin kadar güçlü olamadı..Allahım kimseye o acıyı yaşatmasın..Çok şükür abin sizinle..Herşey o kadar güzel olur ki artık..çk çokk geçmiş olsunn

    YanıtlaSil
  6. Abini benim yerime öper misin?
    Bak cidden çok içten söyledim bunu. (:
    Umarım her şey sizin için çok iyi olur.

    YanıtlaSil
  7. Bununla geçmiş olsun, Allah bağışlamış, umarım güzel günlerde yadedeceğiniz bi anı olarak kalır bi önceki posttaki anlattıkların...

    Siyahı görmüş olan biri, herzaman beyazda yaşayandan daha güçlüdür... Umut etmeyi, şükretmeyi hep siyahın içinde öğreniriz...
    Beyazda yaşayana göre beyaz sıradandır,
    Siyahtan çıkana gri bile fazlasıyla huzurludur.
    Nice beyaz günlere..selametle...

    YanıtlaSil
  8. canım benim dualar kabul oldu sonunda.çok çok geçmiş olsun. abiciğin inşallah daha da iyi olacak.yine pess oynucaksınız..çok sevindim bu habere..
    "güzel günler göreceğiz güneşli günler"
    xoxo:)

    YanıtlaSil
  9. leon: çok teşekkürler. inşallah karşılaşmayız. o hayatta ya engel pek de umrumda değil artık :)

    rosemary: çok teşekkür ederim gerçekten :) beni tanımadan bu kadar iyi yorum yapabilmen beni çok sevindirdi :) desteğin için çok sağol tekrardan. çokça öpüyorum :))

    Ezgi*: Başın sağolsun canım çok üzüldüm. Kesinlikle Allah o acıyı kimseye yaşatmasın. Hastane kapılarında beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.İnşallah dediğin gibi her şey çok güzel olur. Çok teşekkür ederim :))

    cRn: Bugün yanına girdim ilk defa. Enfeksiyon kapmasın diye değdirmiyolar ama çıkmadan alnından öpebildim sadece. Ama söz bi dahakine senin için de öperim :)) Çok teşekkür ederim canım umarım her hasta ve yakını için her şey çok güzel olur.

    M.Y.S:Çok teşekkür ederim. Evet bi mucize oldu resmen. Doktorlar ölcek gözüyle bakıyolardı ama Allah bağışladı onu bize.

    O kadar güzel anlattın ki duygularımı. Gerçekten tam da söylediğin gibiyim. Onun parmağını kıpırdatması bile benim ve ailem için devasa bişey. O yüzden her ufak şeyin kıymetini o kadar iyi biliyoruz ki.. Sahip olduğumuz her şey için her an şükretmeyi öğrendim..

    lola: Çok teşekkür ederim canımmmmm :) inşallah daha iyi olduğu zamanları da görücez.Allah bütün hastaların şifasını verir inşallah. bugün yanına girdiğimde ben de ona aynısını dedim. daha peste kapışıcaz ben senin çıkmanı bekliyorum dedim. nasıl parladı gözleri bi bilsen :) çok sağol dileklerin için öpüyorummm :)

    YanıtlaSil
  10. Canim senin ve ailenin adina cok sevindim. Insallah abin en kisa surede iyilesir.
    Bunu yurekten diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkür ederim canım inşallah daha iyi olacak.

    YanıtlaSil
  12. Çok sevindim canım umarım tamamen düzelir. Ama bu gibi olaylarda şu polis işi insanın acısını daha bir ikiye katlıyor bilirim.

    YanıtlaSil
  13. Abilere ve kardeşleree bişey olmasın )):

    güzel günler sizinle olsun..

    YanıtlaSil
  14. cips yiyemeyen kız: çok çok teşekkür ederim umarım düzelir. Evet malesef polisler bazen delirtecek duruma getiriyor insanı.

    Dostoyev: Çok teşekkürler. Umarım hiçbir şey olmaz..

    YanıtlaSil

sen de yaz yaz yaz bi kenara yaz bütün sözlerini