8 Kasım 2010 Pazartesi

beş madde

-O değil de Forlan bi gol ataydı iyiydi be. O adamı Dünya Kupası maçlarından beri bi ayrı seviyorum nedense. Sevilir o yani. Sevmeyeni öperler arkadaşım.

-Bence takım elbiseli iş adamı havasında olan abiler amcalar minibüslere binmemeliler. Bütün karizmaları anında sıfırlanıyor be.Yani dolmuşun her yerinde geçerli değil bu tabi.Sorun 3 kişilik lanet ön koltuk. Oraya asla oturmam ve o acınası duruma düşmek istemem. Hele arada kaldıysan sıçtın direk yani. O takım elbiseli, karizma adam gidiyor yerine ezilip büzülen, nereye bakacağını şaşıran, dikiz aynasından arkadaki bütün kişilerin onu görebilmesi huzursuzluğuyla daha da kızaran bozaran sinirlenen ezik bir adam geliyor. Geçen yine dolmuşta böyle acınası bir vakayla karşılaştım ve dayanamadım güldüm. Adamın o hali sesli gülmeme engel olamadı ve haliyle dolmuştaki o diğerlerinin bakışlarını üzerime çekmeyi başardım. Kendimi ayrıca tebrik ediyorum.

-Merak ettiğim bir konu var. Nasıl oluyor da anneler seneler seneler ve seneler geçmesine rağmen hiç durmadan ve bıkmadan konuşma kabiliyetini gösterebiliyorlar? Mesela benim annem ; başı ağrıdığında, beli ağrıdığında, yorulduğunda, temizlik yaptığında, televizyon izlediğinde, chat yaptığında, tuvalete girdiğinde, dışarı çıktığında, uykusu arasında sürekli konuşur. Yani hep konuşur. Konuşur , konuşur ve yine konuşur. Harika bir performans. Ben böyle bi anne olmak istemiyorum.

-Alışveriş manyaklığına yakalandım.Feci bi durum. İçimde bi yerlerde her zaman yatar ama sık sık çıkmaz bu. Genel olarak alışveriş manyağı diye bahsedilen kızlardan değilim yani. Sürekli deli gibi alışveriş yapmam. Ama o canavar çıkınca fena oluyo be. Ekstre hala gelmedi. Gelmemesi için de her gece yatmadan önce dua ediyorum. Amin.

-Bazen bi sevgilim olmasını istemiyor değilim. Sevmenin nasıl bi duygu olduğunu sanırım unutmuş bulunmaktayım. ALKIŞ. Herkes başaramaz yani. Hani bir buçuk senedir sevgilim yok bu yüzden dicem ama daha uzun süredir sevgilisi olmayan arkadaşlar var. Onlarda bu semptomları göremiyorum. Yani onlar sevgilisi olmadan seven insanlar. Ben ikisini de yapamıyorum. Öyle de beceriksizim işte. Bilin yani.

10 yorum:

  1. Alışveriş kötü bişi dğeildir ki. Yap bişi olmaz.

    YanıtlaSil
  2. tabi ki değildir hatta muhteşem bişey. ama fazlası aile bütçesine zararlı be.

    YanıtlaSil
  3. cris ataydı iyiydi :D

    alışveriş bi yere kadar terapidir -_-

    annelerin mitokondrileri çenelerinde toplanmıştır -_-

    YanıtlaSil
  4. Forlan'ın hayat hikayesini okuduktan sonra ayrı bi' sevdim.Böyle bir adam her daim sevilir, sayılır Madrid'in öbür takımında olsa bile...

    YanıtlaSil
  5. 3 ay sonradan bu semptomları yaşayan naçizane ben de var, yalnız değilsin :) ama 3 sene birliktelikten ayrıldıktan sonra sanırım psikolojik olarak kendimi korumaya aldım, bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. AD: Hayat hikayesini bilmiyorum işte. Bak şimdi çok merak ettim. Hemen okycam.

    francesca mckennitt: En azından o kadar süre birlikte olmayı başarabilmişsin. Bu da bişeydir. Ben onu da yapamıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. hahaha bide işten gelir gelmez,sabah kalkar kalkmaz,yatarken,otururken,giderken,dururken söylenen anneler var o da benim annem işte:) bu onların süper gücü bir diğeri de güdümlü terlikleridir:))
    alışverişe gelirsek hafta sonu böyle bir kriz atlatmam gözümün önüne gelip yine sinirlenmeyi başardım. eğer sevgilin olcaksa alışverişi seven bir sevgilin olsun.yoksa mutluluk salgılatan o über süper alışverişler bir anda kabusa dönüşüveriyor ve kendini AVM'nin birinde yürürken ağlamamak için telkinlerde bulunurken buluyorsun.hatta yetmiyor arabaya bindikten sonra dayanamayıp boğazında söyleyemediklerin düğümlenip gözünden yaşlar süzülüyor. alışverişi seven insanları severim alışverişi seven sevgilileri daha bi ayrı severim. alışalım ama verişmeyelim kampanyası başlatıcam yakında:)))

    YanıtlaSil
  8. eyvahlarımız olsun neler olmuş neler. öyle sevgilileri katletmek lazım :)) ya da çoktan böyle bi sevgiliye sahipseniz (ki muhtemel :p ) genlerinde oynamalar yapmak lazım. yoksa değiştirmek imkansız. he ama sevebilme yeteneğini yeniden gösterecek olursam alışveriş seviyo sevmiyo demem alır yarim ederim o ayrı :) sonra döve döve yola gelir :p kampanyaya da bayıldımmm hahahhaha

    YanıtlaSil
  9. kadının fendi erkeği yendi itinayla yola getirilir :)))

    YanıtlaSil

sen de yaz yaz yaz bi kenara yaz bütün sözlerini